Etätyöloma.fi-matkan ostopolku etenee seuraavasti

 

Etätyöloma.fi ei ole matkanjärjestäjä. Se on vastuussa vain businessviikko-ohjelman sisällöstä. Virallinen matkanjärjestäjä on yhteistyökumppanimme: AK-Matkat, joka on erikoistunut golf-matkoihin. Matkan varaaminen menee hieman tutusta poiketen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että matkalle lähtijän kuluttajasuoja olisi heikompi tai palvelun laatu puutteelisempi, päin vastoin. Näin toimimalla takaamme golfaavalle etyölomalaiselle laadukkaan business-sisällön upeilla ja toimivilla puitteilla.

 

Matkan varaaminen

 

Näin varaat matkan

 

 

1. Kun olet päättänyt lähteä etätyölomalle, täytä tämä. Siinä tiedusteltellaan matkan ajankohta, kesto sekä muut tarvittavat asiat. Sen jälkeen saat laskun businessviikko-ohjelmasta. 

 

2. Maksamalla businessohjelman varmistat paikkasi matkalla.

Yhden viikon businessohjelma maksaa 320 euroa + alv., kahden viiikon businessohjelma on 470 euroa + alv.

 

3. Kun olet maksanut haluamasi määrän businessviikko-ohjelmia, sen jälkeen ohjaamme sinut 24 tunnin päästä yhteistyömatkanjärjestäjälle, joka ottaa Sinuun yhteyttä. 

 

4. Matkanjärjestäjä huolehtii kaikista muista matkaan liittyvistä asioista, paitsi businesviikko-ohjelmasta. AK-matkoilta varataan majoitus, pelikierrokset ja lennot, kaikki yhdessä paketissa.

 

Saat siis kaksi laskua. Ensimmäinen businessviikko-ohjelmasta. Lasku tulee Tritech Oy:ltä. Sen jälkeen saat toisen laskun matkaan liittyvistä kuluista matkatoimistoltamme AK-Matkoilta.

 

Vastaamme bisnesviikon onnistumisesta ja annamme virallisen matkanjärjestäjän hoitaa kaikki matkaan liittyvät muut järjestelyt vuosien ammattitaidolla.

 

Noudatamme Zonerin tietosuojaselostetta.

 

 

 

Täytä tämä