Businessnaiset Satu Kulokorpi ja Anne Lampinen olivat kumpikin tahoillaan suuressa kansainvälisessä liikekumppaniverkostossa BNI:ssä. Samanhenkisillä ihmisillä on aina tapana löytää toinen toisensa isostakin porukasta, kuin ihmeen kaupalla. Niin kävi heillekin.

 

Sadun päätyö on kauneuden ja hyvinvoinnin parissa. Hän myös kouluttaa omaa verkostoaan markkinoimaan ja myymään paremmin. Sadulla on laaja tietämys terveydestä, hyvinvoinnista ja kauneudesta. Hän kannustaa ihmisiä pitämään itsestään parempaa huolta, jotta he voisivat elää täysipainoisempaa elämää.

 

Anne on pitkänlinjan toimittaja, joka tekee nykyisin yksinomaan yritysviestintää. Pitkään yrittäjänä ollut nainen tuntee hyvin yrityselämän kiemurat. Annen suurin vahvuus on kekseliäisyys ratkaista ongelmia ja kehitellä uusia businessideoita.

 

Molemmilla naisilla on laajat verkostot. He suhtautuvat intohimoisesti työhönsä.

 

Satu sekä Anne ovat molemmat golfareita, tosin eivät aivan samalla tasolla. Satua puraisi golfkärpänen 40+ iässä ja Annea kymmen vuotta myöhemmin. Innostus lajiin on molemmissa silminnähtävää. Kyky innostua työstä, asioista, ihmisistä ja elämästä ylipäätään ovat heidän vahvuuksiaan.

 

”Koska verkostoituminen ja golf sekä laadukas matkustaminen ovat meille tärkeitä asioita elämässä, aloimme miettiä, miksi näitä asioita ei voisi yhdistää?” Annen lempifilosofia työelämässä on, että ”räjäytetään/pilkotaan asiat osiin ja ajatellaan uusiksi out of box -periaatteella”. Niinpä ryhdyimme tuumasta toimeen agendan pohjalta.

 

”Olemme molemmat alustatyöntekijöitä, voimme valita työympäristömme mieltymystemme mukaisesti. Golfkentällä on tullut vietettyä aikaa. Tosin ne eivät aivan Helsingin keskustassa sijaitse, joten matkoihin on voinut mennä monta tuntia. Sateet rienaavat golfaria syksyisin ja ruskan jälkeen pelataan lähinnä sisulla.

 

Yksinyrittäjäalustatyöntekijän elämä on aika yksinäistä. Huonoina tai hyvinä päivinä olisi kiva tuuletella tuntojaan jonkun toisen kanssa. Asiakkaita ei moisilla asioilla voi vaivata.”

 

”Rentoutuneessa olotilassa usein syntyvät ne parhaat businessideat, se on todettu moneen kertaan. Ja kun ne syntyvät, on kiirus jakaa ne kiireen vilkkaa samanhenkisten ihmisten kanssa. Silloin some tai etäkontaktit eivät paljoa auta. On tärkeää, että ympärillä samanmoisessa moodissa on muitakin. Jos näin ei ole, tuhannen taalan ideat voivat luiskahtaa unholaan.”

 

Eräs asia mikä Annea ja Satua on mietityttänyt vuosien varrella; usein golfporukat ovat hyvin sisäänpäinlämpiäviä. Tämäkin on asia, joka naisten mielestä kaipaa uusiksiajattelua.

 

”Siksi kaverit kaupan päälle on tärkeä osa toimintafilosofiaamme.” Jokainen voi tulla etätyölomalle kanssamme tuntematta itseään ulkopuoliseksi tai orvoksi sudeksi sukupuoleen katsomatta.”

 

Näiden ajatusten pohjalta syntyi Etätyöloma.fi:n business&golf-konsepti.

 

”Haluamme jakaa tämän mahtavan työnteon tavan busineksestä ja golfista innostuneiden ihmisten kanssa.”

 

Tavataan ja innostutaan yhdessä!

 

 

Satu ja Anne

Businessmuusat

Mistä kaikki sai alkunsa?

Tietoa meistä

Businessmuusat

Satu Kulokorpi

 

Kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija.

Tritech Oy 


040 060 8634

www.tri.mynuskin.com

Anne Lampinen

 

Toimittaja, viestinnän asiantuntija Omatoimittaja.fi by Valloitus

 

040 595 0405
Omatoimittaja.fi